Het internationale vakantiesalon Vlaanderen is het tweede grootste salon in België, dat volledig in het teken staat van vakantie en toerisme. Voor de tweede keer zal dit salon georganiseerd worden door Conceptum Exhibitions nv. Conceptum Exhibitions is vandaag immers een onmisbare speler op de markt voor het organiseren van publieksgerichte beurzen, niet alleen in België, maar ook in Europa.

Zo’n 600 exposanten staan klaar, verspreid over een oppervlakte van 20.000 m²;, om 100.000 bezoekers te verwelkomen.

Aan het huidige concept van het vakantiesalon, wordt er niet gesleuteld. Wel wil deze editie nog meer aandacht schenken aan kwaliteit en dit voornamelijk op het niveau van de indeling van de hallen. Hierdoor wordt een betere visibiliteit van de standen verzekerd en is er een betere doorgang voor het publiek.

Nationale toerismebureaus, reisbureaus, toeroperatoren, professionele uitbaters van hotels, campings, ecotoerisme en ongewone verblijfplaatsen… Het internationaal vakantiesalon Vlaanderen stelt heel wat materiaal ter uwer beschikking om 75.000 bezoekers bij te staan tijdens hun zoektocht naar informatie, naar nieuwe ontdekkingen maar vooral…naar kwaliteit.