De Zenith beurs is een belevingsbeurs die een waaier aan mogelijkheden biedt die beantwoorden aan de noden van de dynamische 50-plusser. Meer dan 260 organisaties en bedrijven uit verschillende sectoren worden er vertegenwoordigd. De beurs is ingericht in 5 themazones: Recht & Geld; Gezond, Mooi & Fit; Werk & Samenleving; Vrije Tijd & Toerisme en Lifestyle.

Voor ieder wat wils!

Wil je optimaal genieten van een dagje Zenith beurs?

Plan je dag en ontdek de vele animaties die de beurs biedt. Modeshows, sportinitiaties, kennisplatform, kookinitiaties, reistips, financieel advies en nog veel meer! Deze unieke beurs is op de eerste plaats een doe-beurs, waarbij beleving, actie en animatie centraal staan. Kortom, je beleeft er de tijd van je leven…

Nieuw dit jaar is de verkiezing van de Meest Actieve Senior

De 50-plussers en de jong (bijna) gepensioneerden gaan intensief op zoek naar nieuwe uitdagingen en interesses en snakken naar informatie op maat. Toch heeft het woord ‘senior’ voor de samenleving nog een erg ouderwetse connotatie. “Daar willen we met de Meest Actieve Senior-verkiezing net komaf mee maken.”, vertelt Bea Sablon van de Zenith Beurs. “Het is natuurlijk geen doorsnee verkiezing met een badpakkendefilé. We willen de 50-plussers van vandaag een gezicht én een spreekbuis geven om te laten zien dat het leven niet stopt op 50 jaar, maar dat de mooiste momenten net nog moeten komen.”