Holland Expo Promotions  is een  relatief klein bedrijf en dat is  haar sterke kant: korte lijnen en snel en adequaat kunnen inspelen op de behoeftes van de klant. Daar, waar wij niet alle kennis in huis hebben, werken wij nauw samen met een internationaal standbouw bedrijf Standbouw Noord. Dit bedrijf doet in geheel Europa aan standbouw en conceptontwikkeling. Door haar creativiteit hebben zij vele nominaties in de wacht gesleept met betrekking tot standontwerpen.

Doordat wij zelf jarenlang gewerkt hebben in de gastvrijheidssector  en dan met name op het gebied van sales en marketing  namen wij aan tal van beurzen mee. Door deze  ervaring werden wij door toeristische organisaties gevraagd mee te denken aan beursconcept ontwikkeling en deelname aan beurzen. Hierdoor is later het idee ontstaan daar ons werk van te maken, ook omdat het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen, uit bezuinigings overwegingen, hiermee ging stoppen.

Ook worden wij door toeristische bedrijven gevraagd om gezamenlijke standconcepten te ontwikkelen. De bedrijven zien het belang in om zich gezamenlijk te promoten onder bijvoorbeeld de paraplu van Nederland of onder de paraplu van een Nederlandse provincie. Is het immers niet zo dat een bezoeker van een beurs in eerste instantie zoekt naar de regio waar hij/zij naar toe wil en vervolgens daarna de accomodatie uitzoekt.

Daar waar wij  standbouwconceptontwikkeling doen , bouwen wij de stand ook zelf en adviseren  onze klanten welke beurzen geschikt zijn voor hun zijn. Omdat wij al deze aspecten doen zijn wij zeer betrokken bij onze klanten. Dit komt ook naar voren in ons motto: samen promoten wij uw destinatie. Wij willen het graag voor u en met u doen om er een succes van te maken.

In het buitenland organiseren wij, binnen bestaande beurzen, een Nederlandpaviljoen . wij doen dit met name in Belgie, Duitsland en Frankrijk. Wij richten daar voor u volledig ingerichte units in en zorgen voor een Hollanduitstraling van de stand.

Het deelnemen aan een beurs is vaak veel omvatttend werk, wat wij me name doen in bijvoorbeeld de verschillende Nederlandpaviljoens dat de stand volledig is ingericht. Van vloerbedekking, verlichting tot achterwand decoratie. De deelnemer aan de beurs hoeft dan nog uitsluitend het foldermateriaal mee te nemen. Ook doen wij vaak aan inkoop van de hotelkamers, ook hierdoor worden weer kosten gespaard en werk uit handen genomen.

Natuurlijk is het meedoen aan beurzen  een kostbare zaak, ook daarin willen wij volop in meedenken. Het is niet altijd de grootte van een stand die doorslaggevend moet zijn voor deelname. Het is voornamelijk de boodschap en uitstraling die bepalend zijn om de bezoeker te trekken. Doordat wij een kleine organisatie zijn met weinig overheadkosten kunnen wij daardoor concurrerend zijn. Dit is niet alleen van belang bij deelname aan Nederlandpavilljoens maar ook als u zelfstandig aan een beurs deelneemt en wij de standbouw verzorgen.

Op de pagina beurzen kunt u zien bij welke beurzen wij betrokken zijn en daar is ook een inschrijfformulier/contactformulier aan toegevoegd.